Водоустойчиви стенни панели за баня


Разполагаме съ душ за вграждане собствена вътрешна марка пластове, която стои редом с гамите душ панели multipanel, fibo, rearo и nu-style. Слоестите душ панели са идеални за бани/душ кабини, тъй като лицето е 100% водоустойчиво. Нашите панели варират в ширина, започваща от 600 mm до 1,2 метра ширина, 2,4 метра височина и 11 mm дебелина. Слоевите панели са изработени от седем слоя първокласна водоустойчива тропическа твърда дървесина, като всеки слой е закрепен с водоустойчив клас, за да се предотврати разслояването. Ламинатите могат да бъдат матирани или гланцирани, гладки или текстурирани, но всички имат стегнат водоустойчив заключващ език & жлеб система.


С липсата на плочки и фугиране идва и подобрената издръжливост и хигиена. Не само, че това е неприятна и отнемаща време дейност, ние знаем, че докато имаме плочки в нашите душове, е само въпрос на време да се наложи да направим всичко това отново. Красотата на pvc душ панелите е, че практически не изискват поддръжка и са невероятно лесни за почистване.


Каквито и да са вашите лични вкусове, вие със сигурност ще получите изчистения, безпроблемен и модерен външен вид, от който се нуждаете, с нашата обширна гама от душ панели. Плочките, които изглеждат толкова безупречно перфектни и гранично неразрушими в шоурума, могат да започнат да губят блясъка си доста бързо. Нашият фокус при избора на 1000-те продукти, които продаваме, винаги е върху качеството - но на страхотна стойност. Редизайнът на вашата баня и въвеждането на изцяло нов облик не може да бъде по-лесно с използването... Строго необходимата бисквитка трябва да бъде активирана по всяко време, за да можем да запазим вашите предпочитания за настройките на бисквитките.


Просмотры 34
Поделиться
Комментарий
Emoji
😀 😁 😂 😄 😆 😉 😊 😋 😎 😍 😘 🙂 😐 😏 😣 😯 😪 😫 😌 😜 😒 😔 😖 😤 😭 😱 😳 😵 😠 🤔 🤐 😴 😔 🤑 🤗 👻 💩 🙈 🙉 🙊 💪 👈 👉 👆 👇 🖐 👌 👏 🙏 🤝 👂 👃 👀 👅 👄 💋 💘 💖 💗 💔 💤 💢
Вам также может понравиться