Harrymu Kaneovi bylo odepřeno dramatické vítězství na poslední chvíli proti Sportingu Lisabon

Harrymu Kaneovi bylo odepřeno dramatické vítězství na poslední chvíli proti Sportingu Lisabon, které by Tottenham poslalo do osmifinále Ligy mistrů poté, co zdlouhavá kontrola VAR vyloučila jeho gól pro ofsajd. Na postranní lince byl Antonio Conte v ječícím, emocionálním šílenství. Nejdřív radost, pak zuřivost. Jeho tým prošel, pak už ne. Dali gól, pak už ne. S tím souhlasí většina fanoušků v Fotbalové dresy mistrovství světa ve fotbale 2022. Spurs věděli, že vítězství zaručí místo v šestnáctce, ale dřeli dlouhou dobu, než jim byl odepřen Kaneův vítěz posledního výdechu. Výsledkem je, že Tottenham remizoval se Sportingem Lisabon 1:1 v Londýně a Spurs budou mít poslední šanci projít v 6. utkání proti Olympique Marseille.

Dlouho to vypadalo, že Spurs prohrají, když bývalý útočník Marcus Edwards svým gólem v prvním poločase nasměroval Sporting ke slavnému vítězství. Fotky rozhodnutí s přidanými čárami VAR ukázaly, že Kaneovo koleno mohlo být milimetrový ofsajd, když Emerson hlavičkoval míč přes, i když míč ke Kaneovi dorazil také od obránce Sportingu. Fanoušci tedy budou očekávat, že příští měsíc vynikne v Fotbalové dresy Anglie mistrovství světa ve fotbale 2022. Kapitán Anglie se těší na další zápasy. V důsledku toho byl Conte propuštěn za své nevěřícné inkvizice tváří v tvář čtvrtému úředníkovi, Jochemu Kamphuisovi. Vzteklý Ital poté řekl: „Myslím, že jsou chvíle, kdy pochopíte, že jste právě neuznali regulérní gól, protože míč je před Kanem.

Kdyby porazili Sporting Lisabon, poslední zápas by byl irelevantní. Hráči odpočívali, evropská konkurence uležela do příštího roku. Více hráčů se může s Fotbalové dresy mistrovství světa ve fotbale 2022 soustředit na mezinárodní soutěže. Spurs litovali zásahu VAR, který jim odepřel vítězství, ale musí také litovat dalšího pomalého startu, který umožnil Sportingu převzít kontrolu na prvních 45 minut. Výlet do Marseille příští týden je plný ohrožení, i když remíza bude stačit k tomu, aby Conteho muži prošli a výhra by jim zajistila pozici vítězů skupiny D. To bylo skvělé pro hráče, který chce hrát jen v Fotbalové dresy Anglie mistrovství světa ve fotbale 2022.


Просмотры 509
Поделиться
Комментарий
Emoji
😀 😁 😂 😄 😆 😉 😊 😋 😎 😍 😘 🙂 😐 😏 😣 😯 😪 😫 😌 😜 😒 😔 😖 😤 😭 😱 😳 😵 😠 🤔 🤐 😴 😔 🤑 🤗 👻 💩 🙈 🙉 🙊 💪 👈 👉 👆 👇 🖐 👌 👏 🙏 🤝 👂 👃 👀 👅 👄 💋 💘 💖 💗 💔 💤 💢
Вам также может понравиться